DUFTE ER SÅ VIGTIGE OG SPILLER OFTE EN LANGT STØRRE ROLLE FOR OS, END VI REGNER MED. FAKTISK HAR DET VIST SIG AT 75 % AF STEMNINGS SKIFT I VORES HUMØR HENOVER EN DAG – ER DUFTBESTEMTE.

MEN DER ER I DAG MANGE DUFT OG DUFTLYS, SOM ER LAVET AF KUNSTIGE DUFT OILER, SOM IKKE ER SUNDE FOR OS – DERFOR VAR VI HELT VILDE, DA VI BLEV INTRODUCERET FOR LAMPE BERGER. ALLER DERES DUFTE ER LAVET PÅ ÆTERISKE OLIÉR OG KAN SOM ET PLUS RENT FAKTISK OGSÅ BRUGE AROMATERAPEUTISK.

DUFTENE BRUGE I EN PATENTEREDE LAMPE OPFUNDET AF MAURICE BERGER I 1898. DEN BLEV DENGANG BRUGT TIL AT FJERNE BAKTERIER FRA LUFTEN PÅ HOSPITALER, DA DETTE VAR ET MEGET UDBREDT PROBLEM DENGANG. I DAG BRUGER VI LAMPEN, SOM DUFTLAMPE, DEKORATIONS ARTIKEL OG IKKE MINDST FOR DEN RENSENDE EFFEKT. LAMPEN ER NEMLIG HELT UNIK, DA DEN RENSER LUFTEN FOR UØNSKEDE PARTIKLER, SOM F.EKS. KOMMER FRA STEARINLYS, MADLAVNING, HUSDYR ELLER BARE UØNSKEDE DUFTE I HJEMMET. I SAMME PROCES KAN MAN SÅ VÆLGE, AT GIVE DUFT TIL RUMMET ELLER MAN KAN GØRE DET HELT NEUTRALT UDEN DUFT. DER FINDES OVER 50 FORSKELLIGE DUFTE, HVOR VI HAR DUFTE AF BLOMSTER, FRISKE DUFTE, SØDE DUFTE, ORIENTALSKE DUFTE, RENE DUFTE OG DEN HELT NEUTRALE.

I 2015 VALGTE LAMPE BERGER AT LANCERER ENDNU ET UNIK PRODUKT – FLAKON MED DUFTPINDE OG HVOR DUFTEN IGEN ER LAVET AF ÆTERISKE OLIER. DER ER UDVALGT DE BEDSTE AF DUFTENE SOM BRUGES TIL LAMPEN, SOM NU OGSÅ KAN KØBES TIL FLAKON MED DUFTPINDE. DETTE GIVER MULIGT FOR BÅDE AT BRUGE LAMPEN TIL AT RENSE LUFTEN I RUMMET 1 -2 GANGE DAGLIGT OG EFTER BEHOV OG SÅ HAVE EN FLAKON STÅENDE MED DUFTPINDENE TIL AT GIVE EN MERE PERMANET DUFT I RUMMET.

VI KAN VARMT ANBEFALE LAMPE BERGER – DEJLIG BEHAGELIG DUFTE OG DER ER EN DUFT TIL ALLE. 

HUSK AT DU RENSER LUFTEN I HJEMMET MED LAMPE BERGER OG FÅR EN REN OG SUND LUFT

MAISON BERGER LAMPE BERGER BY STUDIO BUUS LUFTRENSENDE LAMPE
MAISON BERGER LAMPE BERGER BY STUDIO BUUS MAISON BERGER LAMPE BERGER BY STUDIO BUUS MAISON BERGER LAMPE BERGER BY STUDIO BUUS
MAISON BERGER LAMPE BERGER BY STUDIO BUUS MAISON BERGER LAMPE BERGER BY STUDIO BUUS MAISON BERGER LAMPE BERGER BY STUDIO BUUS

ØNSKER DU AT BLIVE KONTAKTET - VENLIGST UDFYLD DENNE FORMULAR